Dac-as fi pentru o zi presedinte, v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde!

Ma uit tâmp la tv si vad cum unul Bodog, ministru, vorbeste despre faptul ca vaccinurile lipsesc in toata Europa. Doar la noi, din cauza rujeolei, 24 de copii au plecat la Dumnezeu. Din cauza rujeolei si a noastra, deopotriva. Primii lor pasi in viata au fost curmati pentru ca noi stam la masa ipocriziei si cautam sa avem grija ca a noastra camasa sa fie spalata si calcata. Suntem bolnavi de egoism exacerbat si slabe sanse sa ne facem bine. Este foarte posibil ca oamenii sanatosi sa fie considerati bolnavi iar nemernicii, sanatosi.

Cum sa iti pese de binele comun cand esti in varful piramidei trofice bipede? A facut-o cineva din ’89 incoace? Sintagma primii pasi este valabila incepand de la nou-nascuti, trecand apoi pe la prescolari, scolari, elevi, studenti, intelectuali, muncitori, tarani si chiar pensionari. De fiecare data, cineva iti pune piedica daca incerci s-o iei pe drumul drept. Toti iti ofera variante ocolitoare asfaltate cu minciuna, mita, hotie, elemente indispensabile pentru o invitatie speciala la masa ipocriziei de care aminteam mai sus.

La PNL Bistrita Nasaud au avut loc alegeri interne. S-a furat la vot. Nu la functia de presedinte, ci la altele mai mici. Greseala umana este invocata de actualul presedinte Ioan Turc, ca un paleativ al minciunii. Turc invoca arbitraj de la Bucuresti, asa cum Becali invoca arbitrii straini. In familia liberala din acest judet se propaga o minciuna iar capul familiei in loc sa puna voturile pe masa in fata tuturor si sa elimine minciuna…pune piedica primilor pasi ai reformarii unei formatiuni politice. O indeamna pe varianta ocolitoare. Numai ca …liberalii contestatari nu lupta pentru bani. Functiile acelea nu sunt platite, ci onorifice. Oamenii acestia vor viata politica sanatoasa cu vaccinurile la zi. Fara un medic ce trateaza boala cu vorbe dulci, soparle si asistente frumoase.

Vorba lui Malaele:

„Viata este o boala grea, cu transmitere sexuala.”

De unde deducem ca politica este o bomba endemica.

Vorbeam de variantele ocolitoare. De la Castelul Corvinilor s-au furat 170.000 lei. Deci se poate. E un inceput, nu?

Uneori fredonez piesa Parazitilor… „Dac-as fi pentru o zi presedinte, v-as amaneta pe toti si nu v-ati prinde”. Apoi… ma gandesc la cei 24 de copii si las capul in pamant. De rusine.

2017-05-02T14:27:25+03:000 Comentarii

Comenteaza

Go to Top